Reacties!

Eddy De Clercq
A warm and cordial woman in everyday life but it is with her irresistible charm and the help of a fabulous record collection that DJ Miss Twist captivates me each time with her impeccable choice of rare grooves. Miss Twist always puts a big smile on my face.

Jan Vollaard, Music Journalist
“Miss Twist” zien en dan sterven!

Dutch Lions Scooter Club
We vieren pas feest als DJ Miss Twist is geweest. Dan kunnen de voeten van de vloer en het dak eraf!

Martijn van Noppen, Jeugdzorg Nederland
Ze is vrolijk, ze is gezellig… en dj Miss Twist laat zelfs haar oudste plaatjes nog klinken als een klok… Wat heeft een feest nog meer nodig dan dat? Boeken dus!!!

Simone van den Eijnde, De Keuken van Gastmaal, Utrecht
Dj Miss Twist heeft ons culinaire aspergediner een muzikale twist gegeven. Het was een fantastische avond die zeker voor herhaling vatbaar is!

Odette van Dort
We hebben enorm genoten Miss Twist! Dankzij jou was het een geweldige avond. Heel knap hoe jij op zo’n groot feest toch iedereen de dansvloer op kreeg… Keep on twisting!

Fred Siebelink
Miss Twist knalt de singles als een pronte wagenmeester achter elkaar. Ik krijg het niet voor elkaar om de kudde zo aan het dansen te krijgen. Miss Twist Rules dat het een aard heeft!

Anoniem
Ik beweeg nooit op muziek, maar toen ik jou hoorde draaien begon ik spontaan op de barkruk te wiebelen.

Ferdy Johanson
Wij geven vaak feesten, maar het is niet eerder zo succesvol geweest als met dj Miss Twist. Bedankt, ook voor de ontzettend leuke sfeer die je hebt gemaakt.

Gerrit de Vries
Ik hield alleen van Slayer, tot ik dj Miss Twist hoorde op een feest! Wat een toffe muziek.

Russell a.k.a. Loma Russ
Hostess with the mostest, mistress of music and darling of the decks. Who else could it be but the one and only Miss Twist!

Jerry Goossens
Deze dame is buitengewoon goed! Zeldzaam swingend en ook nog een eens fantastische persoonlijkheid. Niet twijfelen, boeken die dame!

Andrew Dowson
Soulful Miss Twist certainly knows how to fill a dancefloor!

Ray Aronds
Ik wil je persoonlijk bedanken voor de werkelijk geweldige muziek die je hebt gedraaid tijdens de Mega Platenbeurs in de Jaarbeurs. Heel veel Northern Soul, waar ik een groot liefhebber en verzamelaar van ben. Hoop dat je de volgende keer ook weer aanwezig bent als DJ!

Pauline Teunissen, directeur PRezz Video PR, namens Entrefemmes
Miss Twist heeft onze avond (www.entrefemmes) op Kasteel Amerongen de sfeer gegeven die we wensten. Kun je je voorstellen. Alleen maar dames, chique aangekleed en op hoge hakken voor die avond, nog even lekker staan te swingen? Miss Twist, je muziek is heerlijk!

Anouk Wouters, camerajournalist (PatatjePinda.tv):
Als heel je lijf en leden automatisch gaan swingen, dan weet je dat er een goede kapitein aan het roer staat. Miss Twist draait je de blaren op de voetzolen, van avondrood tot de morgenstond. Ahoy!

Wouter Verrijn Stuart,
Signed DC Books-Amsterdam, formerly a division of Da Capo Records-Utrecht
Vijf gerenommeerde deejays had ik geboekt voor een feestje, maar Miss Twist veegde de vloer met de alle andere deejays aan: Non stop dancing? Leave it to her!

Arnold Lasseur, Hillbilly Boogiemen
Met haar groovy retrolicious sounds weet ze iedere gelegenheid tot een nieuw hoogtepunt te leiden. Een feest is geen feest als Miss Twist niet is geweest!

Ed Visser namens Royal Vinyl Diggers,
Platenspelerszaak & Universal Colors
Wij van de RVD (Royal Vinyl Diggers) waren in een klap verliefd op Miss Twist, haar optreden & muziekkeuze, één swingende mix uit de jaren 50 & 60 met één motto: Doordraaien & Dansen!

Steven Ashbolt
Dj Miss Twist – this lady keeps your dance floor pumping all night with great tunes!!!

Tobi Dahmen, Comic + Illustration
Der Begriff ‘Entertainer’ ist ja seit jeher eher männlich besetzt. Zu Unrecht, wenn man mal Miss Twist hinter den Turntables erlebt hat.

Jasper de Hoog aka Jay Baron (Groovements, events en music)
Vol energie en enthousiasme laat Miss Twist dansvloeren rocken en swingen en dat ook nog eens met kwaliteiten 7 inches! Ik was daar en zag het gebeuren!

Robin van de Linde, Madame De Pompadour
“She lights up your party!” Want jij draait niet alleen plaatjes maar je bent ook nog eens een besmettelijk brok energie.

Volg mij op Facebook

DJ Miss Twist
×