DJ Miss Twist

Op 14-jarige leeftijd begon dj Miss Twist serieus met het verzamelen van singles (45 toeren plaatjes). Inmiddels is dj Miss Twist een graag geziene dj die iedere gelegenheid weet op te leuken. Wat destijds begon als een hobby, is een heuse baan geworden.

Een belangrijk kenmerk van dj Miss Twist is de gezelligheid die zij telkens weer met zich mee brengt. Haar vriendelijke uitstraling doet wonderen en men voelt zich dan ook al snel op zijn of haar gemak.

Een van de doelen van dj Miss Twist is om op ieder feest zoveel mogelijk mensen aan het twisten krijgen. Jong of oud, groot of klein, geel of groen… Maar, ook als ‘achtergrond’ dj voor de beste sfeermuziek met of zonder twist, gastvrouw of presentatrice is zij te boeken. Ze geniet als de gasten genieten en dat straalt zij uit. Dit is een zeer prettige bijkomstigheid voor iedereen.

Wil je een gezellig feest met fijne muziek en een vrolijke noot? Lekker origineel en geen geijkt werk? Dan ben je bij dj Miss Twist op het juiste adres en verzekerd van succes.

De muziek
Dj Miss Twist draait singles, oftewel 45 toeren plaatjes* uit de 50’s, 60’s & 70’s. Zij staat bekend om haar unieke collectie en haar zeer passende muziekkeuze voor ieder evenement.

Een aantal belangrijke genres:
Northern-, obscure en minder obscure Soul, inclusief Tamla Motown
Rhythm & Blues, Popcorn
Crooners & Highshool tunes
Twist, Monkey, Mambo, Cha Cha, Bossa Nova
Instrumentalen
Lounge & Happy Music
60’s Beat
Latin, Jazz & Boogaloo
Doo Wop & Rock & Roll
Girl Groups & maffe tunes

Afhankelijk van de wens en het soort feest of evenement, worden met de grootste zorg de meest passende singles geselecteerd.

Presenteren en hosten
Dj Miss Twist is te boeken als dj, maar ook voor presentatieklussen waar geïmproviseerd mag worden. Tevens is zij te benaderen als gastvrouw voor uw evenement.
Neem hier (info@djmisstwist.nl) contact op voor meer informatie. * http://nl.wikipedia.org/wiki/Single_(muziek)

Volg mij op   

Volg mij op Facebook

DJ Miss Twist
×